181 Kandidat Programmer i Bæredygtig økonomi i Europa for 2024

Kandidat Programmer i Bæredygtig økonomi i Europa for 2024Filter
    • Borås, Sverige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Master's in Business Sustainability Management er en postgraduat uddannelse i samarbejde med Camilo Jose Cela University, der fokuserer på at integrere bæredygtige praksisser og principper i forretningsverdenen. Den dækker emner som bæredygtig udvikling, miljøledelse, social konsekvensanalyse, interessentinddragelse og bæredygtig finansiering.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MSc Digital Politik & Bæredygtig Udvikling reagerer direkte på processer efter magtskift og magtdiffusion i internationale relationer (IR). Disse processer ændrer fundamentalt IR's organisationsstruktur. Dette program svarer på spørgsmål om agentur, handling og ansvarlighed for styringsnetværk ved at implementere systembaserede tilgange.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Udvikl en bæredygtighedstankegang, lær hvordan du udfordrer ortodoks tænkning og gør verden mere økologisk, socialt og økonomisk bæredygtig.

    • Community of Madrid, Spanien

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master in Sustainability and Circular Economy adresserer i dybden, hvordan man håndterer ESG/ASG-faktorer, hvad FN's bæredygtige udviklingsmål er, udviklingen af bæredygtig finansiering og anvendelsen af Big Data og Smart Data på dette felt. Dette er bæredygtighedstræning designet til, at eleverne tilegner sig en realistisk og eminent praktisk vision om bæredygtighed.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    10 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Dette program er designet til deltagere med forskellig kulturel og akademisk baggrund, der sigter mod at udvikle deres karriere og færdigheder i at hjælpe virksomheder og organisationer med at løse presserende og nye miljømæssige, økonomiske, samfundsmæssige og velfærdsmæssige globale udfordringer.

    • Berlin, Tyskland

    Fuldtid

    4 semestre

    På campus

    Engelsk

    Vil du skabe, hvad verden virkelig har brug for? Med Master i socialt design kan du blive designer for miljømæssige forandringer og lære at udvikle innovative designideer til vores tids sociale udfordringer.

    • Haarlem, Holland

    Fuldtid

    18 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Udvikle et holistisk syn på bæredygtighed og bliv en drivkraft bag bæredygtige transformationsprocesser.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Udvikl en bæredygtighedstankegang, lær hvordan du udfordrer ortodoks tænkning og gør verden mere økologisk, socialt og økonomisk bæredygtig. Denne MSc giver studerende mulighed for at anvende et forretningsperspektiv til at udvikle bæredygtige mål.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Bæredygtighed har en voksende indvirkning på internationale organisationer, regeringer, non-profitorganisationer, virksomheder, forbrugere og verden generelt. Virksomheder ser i stigende grad, at bæredygtighedsspørgsmål kræver en systemisk tilgang og forstår, at dens påvirkninger og ansvar påvirker hele deres værdikæde. Som følge heraf har de brug for specialister i bæredygtighedsspørgsmål. Kandidatuddannelsen i Sustainability Management udvikler handlingsorienterede fagfolk, der er i stand til at skabe nye virksomheder og transformere eksisterende virksomheder med det langsigtede mål at bidrage til bæredygtig udvikling.

    • Gland, Schweiz
    • Switzerland Online, Schweiz
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Effektivt evaluere og anvende forskellige færdigheder og koncepter inden for bæredygtighedsledelse for at adressere kompleksiteten af bæredygtig praksis i organisationer. Masters i Sustainability Management giver de studerende mulighed for at få dyb og praktisk forretningsviden samt praktisk erfaring med bæredygtighed.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette innovative konvertering Masters program er åbent for ansøgere fra alle discipliner baggrunde og fremmer lederskab og omfatter handlingsbaseret, erfaringsmæssig læring, lettet gennem en række forelæsninger, praktikophold og gruppeprojekter. Programmet fremmer kritisk tænkning og fremmer anvendelsen af initiativ til problemløsning og beslutningstagning i bæredygtig udvikling.

    • Vienna, Østrig

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Master of Science (MSc) uddannelser på MODUL University Wien tilbyder en unik tværfaglig tilgang, der arbejder med forskergrupper fra tre forskellige afdelinger: offentlige

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Forvaltning af bæredygtighed er et af de mest udfordrende og hurtigt voksende områder i både den offentlige og private sektor. Med en stigende anerkendelse af virkningen af en verden, der lever uden for sit middel, har forpligtelsen til bæredygtig udvikling til at imødekomme de nuværende generations behov uden at bringe fremtidens fremtid i fare, aldrig været mere tydelig.

    • Valencia, Spanien

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    Master i Sustainable Fashion Business Management er et specialiseret program rettet mod træning i ledelse og ledelse af virksomheder i mode- og tøjindustrien. Du vil studere aktuelt indhold og udføre casestudier rettet mod praktisk anvendelse, hvad enten det er i afdelingerne for ledelse, organisation, bæredygtige processer, valg af bæredygtige stoffer, produktledelse og bæredygtige kollektioner, på salgsstedet, og også iværksætteri mv.