MASTERSTUDIES

Master Bæredygtig økonomi i Litauen - Master Litauen

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Personer, der beskæftiger sig med udtømningen af ​​jordens ressourcer, kan overveje et program i bæredygtige økonomiske studier. Studerende kan lære at håndtere økonomiens langsigtede indvirkning på miljøet ved at undersøge forholdet mellem mennesker, planeten og forretningspraksis.

Republikken Litauen er det officielle navn på landet. Det findes i det nordlige del af Europa. Litauen værdsætter videnskab og teknologi i deres uddannelsessystem højt. Det har de grundlæggende aspekter af primær, sekundære og tertiære uddannelsesniveauer. Litauen er en anden førende land i levering af kunst, videnskab, teknik og teknologiske kurser. Litauen har konfronteret en række udfordringer i de videregående uddannelser de sidste års, der førte til oprettelsen af ​​20 universiteter til at forbedre dens tilgængelighed.

Master grad programmer i Bæredygtig økonomi i Litauen. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtig økonomi, Litauen Filter

Master i Bæredygtig Ledelse og Produktion

Kaunas University of Technology
Master
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
31 Jul 2021
Engelsk
Litauisk
på universitet

KTU-kandidatstudier i bæredygtig ledelse og produktion fusionerer tre forskellige områder: miljøteknik, produktionsteknik og forretning. Det er en kombination af tværfaglig vi ...

Læs mere