MASTERSTUDIES

Master Bæredygtig økonomi i Rumænien - Master Rumænien

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Kurser i bæredygtige økonomiske studier fokuserer normalt på planlægnings- og udviklingsstrategier, der kan maksimere den økonomiske vækst, samtidig med at miljøets naturlige ressourcer bevares. Fokusområder kan omfatte økosystemet og sammenhængen mellem økonomien og den menneskelige afhængighed.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Master grad programmer i Bæredygtig økonomi i Rumænien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtig økonomi, Rumænien Filter

Master i bioøkonomisk forvaltning i sammenhæng med bæredygtig vækst

Danubius University
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Rumænsk
på universitet

Denne kandidatgrad inden for Det Naturvidenskabelige Fakultet sigter mod at nå følgende mål: At skabe kvalificerede specialister i overensstemmelse med de nuværende krav på jo ...

Læs mere