MASTERSTUDIES

Master Bæredygtig økonomi i Rusland - Master Rusland

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Kurser i bæredygtige økonomiske studier fokuserer normalt på planlægnings- og udviklingsstrategier, der kan maksimere den økonomiske vækst, samtidig med at miljøets naturlige ressourcer bevares. Fokusområder kan omfatte økosystemet og sammenhængen mellem økonomien og den menneskelige afhængighed.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Master grad programmer i Bæredygtig økonomi i Rusland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtig økonomi, Rusland Filter

Master i bæredygtig fast affaldshåndtering

Ural Federal University
Master
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Okt 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmets mål er at bidrage til at opbygge en global elite-gruppe af fagfolk inden for offentlig administration med alle nødvendige teoretiske og praktiske færdigheder inden ...

Læs mere

Environmental Monitoring for Sustainable Development, Ecology and nature management, Master's Degree

Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
på universitet

Having received the profession of an ecologist, you can develop in different directions: go to science, build a career in a chosen department, go on expeditions to the ends of ...

Læs mere