MASTERSTUDIES

Master Bæredygtig økonomi i San Francisco - Master Bæredygtig økonomi

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Kurser i bæredygtige økonomiske studier fokuserer normalt på planlægnings- og udviklingsstrategier, der kan maksimere den økonomiske vækst, samtidig med at miljøets naturlige ressourcer bevares. Fokusområder kan omfatte økosystemet og sammenhængen mellem økonomien og den menneskelige afhængighed.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Francisco er førende finansielle og kulturelle centrum i Californien. Sammen med andre moderne emne den højere læreanstalt i byen er kendt for grader i sundhed og biomedicinske videnskaber.

Master grad programmer i Bæredygtig økonomi i USA, San Francisco. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtig økonomi, San Francisco Filter

Mpa i bæredygtig forvaltning, san francisco hybrid

Presidio Graduate School
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

PGS MPA er den eneste bæredygtigheds MPA af sin art - vores elever er indflydelsesrige på tværs af sektorer på en måde, som andre MPA'er simpelthen ikke kan være. Bemærk: På g ...

Læs mere