MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Bæredygtig miljøledelse i Nordamerika her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master i bæredygtig forvaltning gør cross-over mellem en række forskellige brancher, der tilbyder op masser af karrieremuligheder. Emnet dækker rolle bæredygtighed inden for organisationer i hele verden.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Masters Degree i Bæredygtig miljøledelse i Nordamerika. Få alle mester i Bæredygtig miljøledelse information og kontakte skolen i Nordamerika direkte!

2 Resultater i Bæredygtig miljøledelse, Nordamerika Filter

Miljø- og bæredygtighedsundersøgelser, MS

College of Charleston
MSc
25 Aug 2020
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
på universitet

Dette tværfaglige program vil forberede dig på udfordringerne i en karriere inden for miljøområdet. Som studerende inden for miljøpolitik fokuserer du på udvikling og implemen ...

Læs mere

Master of Science i naturressourcer med en koncentration i ledelse for bæredygtighed

University of Vermont
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Denne lav-ophold Master of Science i Naturressourcer med en koncentration i Leadership for Sustainability er designet til nye ledere, der er forpligtet til at uddybe deres evn ...

Læs mere