close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Bæredygtig miljøledelse i Madrid

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.En Master i bæredygtig forvaltning binder omfattende forskning på området for bæredygtighed med betydningen af ​​praktiske, reelle gennemførelse i marken. Studerende kan udvikle deres evner til at blive professionelle, for… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master i bæredygtig forvaltning binder omfattende forskning på området for bæredygtighed med betydningen af ​​praktiske, reelle gennemførelse i marken. Studerende kan udvikle deres evner til at blive professionelle, forskere, ledere og politikere.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Deltid Master grad programmer i Bæredygtig miljøledelse i Spanien, Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Navarra
Madrid , Spanien

Vi uddanner eksperter inden for bæredygtighed i bygninger, både i design og i kvantificering af effektiviteten af de vedtagne foranstaltninger.

Vi uddanner eksperter inden for bæredygtighed i bygninger, både i design og i kvantificering af effektiviteten af de vedtagne foranstaltninger. -
Master
Fuldtid
12 måneder
Spansk
Okt 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her