MASTERSTUDIES

Master Bæredygtig miljøledelse i Spanien - Master Spanien

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

En Master i bæredygtig forvaltning gør cross-over mellem en række forskellige brancher, der tilbyder op masser af karrieremuligheder. Emnet dækker rolle bæredygtighed inden for organisationer i hele verden.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Master grad programmer i Bæredygtig miljøledelse i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtig miljøledelse, Spanien Filter

Master i skovbrande. Videnskab og integreret ledelse (interuniversitet)

Universidad de Leon
Master
<
Fuldtid
<
3 semestre
Spansk
på universitet

Vi uddanner højt kvalificeret personale til at imødekomme den sociale efterspørgsel efter skovbrande nødsituation

Læs mere

Master i arealer og biodiversitet Bevarelse Øer

Universidad de La Laguna
Master
<
Fuldtid
<
3 måneder
Spansk
på universitet

Udtrykket "Biodiversitet" er forholdsvis ny, og selv om det er blevet moderne er intet mere end "biologisk mangfoldighed", forstået som den strukturelle og ...

Læs mere