MASTERSTUDIES

Master Bæredygtighedsstudier i Colombia - Master Colombia

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Forfølge en grad i bæredygtighed er en utrolig givende bestræbelse, selvom der er mange hårde emner og debatter, der opstår ud af dette emne. Forståelsen af ​​bæredygtighed betydning for sundheden for kloden og fællesskabet er en forholdsvis ny diskussion blandt forskere og ledere.

Højere uddannelse i Colombia sker i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk. Dette har elimineret spørgsmålet om sprogbarrierer på disse højere læreanstalter blandt andre internationale studerende.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Colombia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Colombia Filter

Kandidatuddannelsen i kommunikation, udvikling og social forandring

Uniminuto
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Spansk
på universitet

Master i Kommunikation, Udvikling og Social Forandring er et fire-semester akademisk program, hvis formål er at uddanne forskere og fagfolk med evnen til at udføre i flere aka ...

Læs mere

Ekspertise i ledelse af den lokale udvikling ISEAD / pfu

ISEAD Business School
Master
<
16 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Efter aftale med Francisco de Paula Santander, Colombia register over kvalificeret Undervisnings- af Columbia University. Resolution nr 4668 af 7. maj, 2012 Top 15 SEPTEMBER 2 ...

Læs mere