MASTERSTUDIES

Master Bæredygtighedsstudier i Danmark - Master Danmark

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Per definition bæredygtighed er en proces, der kan karakteriseres ved en bestemt socio-økologiske ideal. Med andre ord, er bæredygtighed ofte knyttet til de miljømæssige mål om at sikre, at ressourcerne anvendes på en kostbar og effektiv måde at minimere både spild og skader.

På trods af sin lille befolkning. Danmark rangerer som et af verdens 's mest innovative lande takket være en stærk vægt på forskning og uddannelse af høj kvalitet Du vil også blive studeret i et sikkert, venligt og innovation-drevet miljø.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Danmark. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Danmark Filter

MSc i miljø- og ressourceforvaltning

University of Southern Denmark
MSc
01 Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Mar 2021
Engelsk
på universitet

MSc i miljø- og ressourceforvaltning kombinerer naturvidenskab, ingeniørvidenskab og en samfundsvidenskab, der gør det muligt for studerende at skabe bæredygtige løsninger ved ...

Læs mere

Master of Disaster Management

University of Copenhagen
Master
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
01 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Master of Disaster Management leverer humanitære fagfolk med solid tværfaglig viden og færdigheder, der opfylder behovene i den moderne nødstyring og katastrofeberedskab.

Læs mere

MSc / PG Dip i Design Engineering

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Dette kursus omfatter to strømme, MSc / PgDip Design Engineering med bæredygtighed og MSc / PgDip Design Engineering med avanceret produktudvikling. Det sigter mod at løse de ...

Læs mere