MASTERSTUDIES

Master Bæredygtighedsstudier i Boulogne-Billancourt - Master Bæredygtighedsstudier

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Der er interesseret i at forfølge en videregående uddannelse i bæredygtighed vil lære om relevante emner, herunder videnskab og politik klimaændringer, udvikling, fattigdom og sociale ansvar større virksomheder. De fleste programmer er mindst to års varighed.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Frankrig, Boulogne-Billancourt. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Boulogne-Billancourt Filter

Kandidatgrad i bæredygtig udvikling og miljø

ESI Business School
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

ESI Business School , School of Commerce and Bæredygtig Udvikling, giver sine studerende mulighed for at fortsætte deres uddannelse i en Master i grøn, social og digital ledel ...

Læs mere