close

Filtre

Se resultater

Master Bæredygtighedsstudier i Orléans - Master Bæredygtighedsstudier

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Forfølge en grad i bæredygtighed er en utrolig givende bestræbelse, selvom der er mange hårde emner og debatter, der opstår ud af dette emne. Forståelsen af ​​bæredygtighed betydning… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Forfølge en grad i bæredygtighed er en utrolig givende bestræbelse, selvom der er mange hårde emner og debatter, der opstår ud af dette emne. Forståelsen af ​​bæredygtighed betydning for sundheden for kloden og fællesskabet er en forholdsvis ny diskussion blandt forskere og ledere.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Orléans ligger i regionen Centre, Frankrig. Det er sæde for Loiret afdelingen. Byen har mere end 100.000 indbyggere. Det er hjemsted for University of Orléans beliggende i La Source-området i den sydlige del af byen.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Frankrig, Orléans. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
The Polytech Orléans engineering faculty
Orléans , Frankrig

Polytech Orléans og ISAT har åbnet deres medarrangerede "Master i Automotive Engineering for Bæredygtig Mobilitet" i september 2010. Føreren er akkrediteret af det f ... +

Polytech Orléans og ISAT har åbnet deres medarrangerede "Master i Automotive Engineering for Bæredygtig Mobilitet" i september 2010. Føreren er akkrediteret af det franske forskningsministerium i 5 år i september 2017. Denne toårige Master (3 semestre -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her