MASTERSTUDIES

Master Bæredygtighedsstudier i Portugal - Master Portugal

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Forfølge en grad i bæredygtighed er en utrolig givende bestræbelse, selvom der er mange hårde emner og debatter, der opstår ud af dette emne. Forståelsen af ​​bæredygtighed betydning for sundheden for kloden og fællesskabet er en forholdsvis ny diskussion blandt forskere og ledere.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Portugal. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Portugal Filter

Kandidatgrad i uddannelse og bæredygtighed miljø

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

The Masters i Environmental Education og bæredygtighed Kurset varer fire semestre (starter i september hvert år). Det er rettet mod indehavere af en grad eller tilsvarende ind ...

Læs mere