MASTERSTUDIES

Deltid Master - Bæredygtighedsstudier i Puerto Rico

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Bæredygtighed i praksis kunne tage mange forskellige former, effektuering både den enkelte og større fællesskab. Der er økosamfund og bæredygtige byer skabt lige med det formål at minimere brugen af ​​vigtige henvendelser. Der findes også teknikker, som bæredygtig arkitektur, som bidrager til at fremme dette ideal.

Der er flere institutioner for videregående uddannelse placeret overalt Puerto Rico, med University of Puerto Rico er den ældste og største. Som område i USA, kan borgerne få adgang til yderligere muligheder for uddannelse.

Deltid Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Puerto Rico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Puerto Rico Filter

Master i miljøvidenskab - miljøanalyse

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
5 semestre
Spansk
på universitet

Dette program kan have en vægt på kemisk eller biologisk analyse; Det består af i alt 35 point, hvoraf 17 er grundkurser om grundlæggende aspekter af miljøspørgsmål som vand, ...

Læs mere