MASTERSTUDIES

Master Bæredygtighedsstudier i Rumænien - Master Rumænien

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Bæredygtighed synes at være en global bevægelse, med mange lande forsøger at bevæge sig i retning denne vigtige ideal om at bevare ressourcer så længe som muligt. Dette har vist sig at være noget af en social udfordring, som bevirker alt fra enkelte livsstil til transport.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Master grad programmer i Bæredygtighedsstudier i Rumænien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Rumænien Filter

MA i økologi Miljøfag

University of Bucharest
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Rumænsk
på universitet

De masteruddannelser, der er organiseret inden for miljøvidenskab, er:

Læs mere

Master i bioøkonomisk forvaltning i sammenhæng med bæredygtig vækst

Danubius University
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Rumænsk
på universitet

Denne kandidatgrad inden for Det Naturvidenskabelige Fakultet sigter mod at nå følgende mål: At skabe kvalificerede specialister i overensstemmelse med de nuværende krav på jo ...

Læs mere

University of Leicester Masters in Risk, Crisis & Disaster Management (MSc)

Stafford
MSc
<
Deltid
Engelsk
Online

MSc'en i risiko, krise og katastrofestyring bruger risikoteori i en tværfaglig analyse af årsagen, effekten og omfanget af en krise eller katastrofe. Dette kursus er fordelagt ...

Læs mere