MASTERSTUDIES

Master Bæredygtigt design i Sverige - Master Sverige

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En undersøgelse i bæredygtigt design kan involvere personer i den kreative og innovative vej til langsigtet ressourcebevarelse på tværs af en række brancher og produkter. Studerende kan opfordres til at forbedre eksisterende metoder til at fremme bæredygtighed eller til at konstruere og designe nye tilgange, der udnytter naturressourcer mere effektivt.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Master grad programmer i Bæredygtigt design i Sverige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Bæredygtigt design, Sverige Filter

MSc i design

Linköping University
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

Dette program tilbyder en studiobaseret, tværfaglig tilgang til design, der tackler samfundsudfordringer. Etablerede og innovative designkoncepter er integreret i et unikt sam ...

Læs mere

Master of Fine Arts i Design Change

Linnaeus University
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masterprogrammet i designændring er et to-årigt program på avanceret niveau inden for design, det primære studieretning.

Læs mere

MSc i Energieffektiv og Miljøbyggeri

Lund University
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Lund University er internationalt kendt for forskning i høj kvalitet relateret til energieffektive bygninger. Vores ekspertise er centreret omkring et helbyggende perspektiv, ...

Læs mere