MASTERSTUDIES

Master Bæredygtigt design i Tyskland - Master Tyskland

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Undersøgelser inden for bæredygtigt design ser ud til at producere personer, der er bevidste om virkningen af ​​livsstil og karrieremuligheder på miljøet. Disse programmer kan give undervisning i kreative metoder, der fremmer innovation og ændringer i eksisterende produkter for at bevare miljøets naturlige ressourcer.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Master grad programmer i Bæredygtigt design i Tyskland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtigt design, Tyskland Filter

Bæredygtighed inden for mode og kreative industrier (MA)

AMD Akademie Mode & Design
MA
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
Tysk
på universitet

Udvikling af bæredygtige designstrategier og ledelsesmetoder i de kreative brancher - Sustainability in Fashion and Creative Industries Master's program søger at uddanne “fora ...

Læs mere

M.Ing i sunde og bæredygtige bygninger

Deggendorf Institute of Technology
Master
Mar 2022
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

Med denne kandidatuddannelse får du kvalifikationer og færdigheder til en international karriere i den fremtidige orienterede sektor af sunde og bæredygtige bygninger.

Læs mere