MASTERSTUDIES

Master Bæredygtigt design i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

En undersøgelse i bæredygtigt design kan involvere personer i den kreative og innovative vej til langsigtet ressourcebevarelse på tværs af en række brancher og produkter. Studerende kan opfordres til at forbedre eksisterende metoder til at fremme bæredygtighed eller til at konstruere og designe nye tilgange, der udnytter naturressourcer mere effektivt.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Bæredygtigt design i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Bæredygtigt design, Det Forenede Kongerige Filter

MArch Arkitektur og Bæredygtigt Design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette kursus fokuserer på at bringe miljømæssige overvejelser til forkant med arkitektonisk design.

Læs mere

MA Miljøarkitektur

Royal College of Art
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Udforsk fremtiden for landskaber, miljøer og økosystemer.

Læs mere

Masters of Sustainable Architecture

Centre for Alternative Technology
Master
<
Fuldtid
<
2 år
på universitet

En kandidat for bæredygtig arkitektur fra University of East London, baseret på Graduate School of Environment på Center for Alternative

Læs mere