5 Deltid Kandidat Programmer i Bioinformatik i Europa for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Bioinformatik i Europa for 2024Filter
    • Cranfield, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    I løbet af de sidste par år er bioinformatik blevet det mest spændende felt inden for biologi. Dette Bioinformatics MSc kursus giver en unik praktisk erfaring med bioinformatik færdigheder ved at kombinere de seneste fremskridt inden for analyse af high throughput genomiske, transkriptomiske og metabolomics data.

    • UK Online, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det er ingen overraskelse, at den globale efterspørgsel på bioinformatikere er stigende. Mellem 2020 og 2027 forventes det globale marked for bioinformatik at stige med 13,4 % om året, da biologiske og kliniske institutioner og virksomheder søger at levere mere effektive databaserede tjenester1. University of Birminghams online MSc Bioinformatics vil hjælpe dig med at udnytte disse nye muligheder ved at udvikle din forståelse af komplekse datasæt, og hvordan man interagerer med dem.

    • Barcelona, Spanien
    • Vic, Spanien

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Målet med masteruddannelsen er at uddanne veluddannede fagfolk inden for bioinformatik og omisk dataanalyse, som efter endt uddannelse vil være i stand til at udføre effektiv og grundig analyse af store mængder genetiske og molekylære data i en bred vifte af applikationer.

    • Verona, Italien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidatgrad i medicinsk bioinformatik. Kandidatuddannelsen i medicinsk bioinformatik forbereder kandidater til en karriere på ledelses- og tilsynsniveau inden for design, udvikling, vedligeholdelse og styring af informationssystemer inden for medicin, biologi og sundhedssystemer.

    • Leuven, Belgien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Bioinformatikere kendetegnes ved deres evne til at formulere biologisk relevante spørgsmål, designe og implementere den relevante løsning ved at styre og analysere molekylærbiologiske og sekvensdata med høj gennemløb og tolke de opnåede resultater.