MASTERSTUDIES

Deltid Master - Biokemi i Houston

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Masters i biokemi er studiet eller kemi af levende things.The biotek industrien fortsætter med at vokse, og det bliver en vigtig del af vores socio-økonomiske, videnskabelige og industrielle fremskridt.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Opført som den største by i staten Texas og fjerde største landsdækkende med hensyn til befolkning, er Houston byen kendt for sin massive og unikke skyline, der definerer det. Ud over det faktum, at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statslige universiteter inden for sine grænser. Dette omfatter ikke det større antal private højere læreanstalter.

Deltid Master grad programmer i Biokemi i USA, Houston. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Biokemi, Houston Filter

Master i Anvendt kemisk videnskab

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
Master
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Programmet Applied Chemical Sciences vil forberede studerende med kemi baggrunde til beskæftigelse i kemiske industrier, energiindustrien, medicinsk eller farmaceutisk eller s ...

Læs mere