MASTERSTUDIES

Deltid Master - Biovidenskab i Houston

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Når man studerer biologiske & biovidenskab, lærer eleverne forskellige karakteristika af naturvidenskab. Afhængigt af fokusområde, kan eleverne studere den menneskelige krop, plantebiologi, eller dyr videnskab for at hjælpe med virkelige verdens problemer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Opført som den største by i staten Texas og fjerde største landsdækkende med hensyn til befolkning, er Houston byen kendt for sin massive og unikke skyline, der definerer det. Ud over det faktum, at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statslige universiteter inden for sine grænser. Dette omfatter ikke det større antal private højere læreanstalter.

Deltid Master grad programmer i Biovidenskab i USA, Houston. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Biovidenskab, Houston Filter

Master i Anvendt kemisk videnskab

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
Master
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Programmet Applied Chemical Sciences vil forberede studerende med kemi baggrunde til beskæftigelse i kemiske industrier, energiindustrien, medicinsk eller farmaceutisk eller s ...

Læs mere