close

Filtre

Se resultater

Master Byggeprojektledelse i Robina - Master Byggeprojektledelse

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer. Ingeniører og fagfolk inden for byggebranchen med et øje for detaljer og en evne til deadlines kan… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Ingeniører og fagfolk inden for byggebranchen med et øje for detaljer og en evne til deadlines kan finde disciplinen for byggeprojektledelse både interessant og nyttigt. Dette studieområde kombinerer elementer af forretning og konstruktion for at uddanne sig om principperne om projektorganisation, budget og mål.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Master grad programmer i Byggeprojektledelse i Australien, Robina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Bond University
Robina, Australien

Master of Construction Practice (Professional) dækker en bred vifte af emner inden for byggepraksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter.

Master of Construction Practice (Professional) dækker en bred vifte af emner inden for byggepraksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter. -
Master
Fuldtid
92 uger
på universitet
 
Bond University
Robina, Australien

Dette program dækker en bred vifte af emner inden for byggeri praksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter.

Dette program dækker en bred vifte af emner inden for byggeri praksis med fokus på ledelse og levering af komplekse byggeprojekter. -
Master
Fuldtid
72 uger
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her