close

Filtre

Se resultater

Master Byggeprojektledelse i Barranquilla - Master Byggeprojektledelse

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Ingeniører og fagfolk inden for byggebranchen med et øje for detaljer og en evne til deadlines kan finde disciplinen for byggeprojektledelse både interessant og nyttigt. Dette studieområde kom… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Ingeniører og fagfolk inden for byggebranchen med et øje for detaljer og en evne til deadlines kan finde disciplinen for byggeprojektledelse både interessant og nyttigt. Dette studieområde kombinerer elementer af forretning og konstruktion for at uddanne sig om principperne om projektorganisation, budget og mål.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Barranquilla er hjemsted for adskillige videregående uddannelse faciliteter med høje akademiske standarder, blandt hvilke omfatter den berømte Universidad del Norte og Universidad del Atlántico. Studerende kan være sikker på uforglemmelige øjeblikke, mens han studerede i byens institutioner.

Master grad programmer i Byggeprojektledelse i Colombia, Barranquilla. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University Corporation of the Coast
Colombia

Generelt er programmets akademiske navn i overensstemmelse med programmets forventninger, da titlen svarer til en af tendenser i den professionelle praksis for civilingeniører ... +

Generelt er programmets akademiske navn i overensstemmelse med programmets forventninger, da titlen svarer til en af tendenser i den professionelle praksis for civilingeniører, arkitekter og bygherrer, der også udgør som tradition for et anerkendt værk profil i mange år, både nationalt og internationalt, som tilstrækkeligt styrer studerende og samfund. Vores studieplan sigter mod at uddanne specialister i byggeledelse af offentlige infrastrukturværker med kompetencer til at udvikle deres professionelle arbejde under disse tre grundlæggende aspekter, der blev diskuteret ovenfor, da fagene er orienteret om at uddanne og uddanne fagfolk med disse kompetencer, således i administrativt og ledelsesmæssigt område finder vi: Byggearbejdsledelse, budgetter og økonomistyring af arbejder og til sidst Human Resource Management og Arbejdsmiljø, inden for det tekniske område har vi emnet kaldet teknisk tilsyn, programmering og kontrol af værker og det juridiske område. , har vi emnerne Kvalitet og ISO-standarder og juridiske aspekter inden for byggeri. -
Master
Spanish (Colombia)
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her