close

Filtre

Se resultater

Master Byggetjenester i Žilina - Master Byggetjenester

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.  Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union,… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Master grad programmer i Byggetjenester i Slovakiet, Žilina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Zilina – Faculty of Civil Engineering
Žilina, Slovakiet

I studieprogrammet til bygningskonstruktion får du tilstrækkelig videnskabs- og teknologikundervisning samt grundlæggende viden om sociale og økonomiske discipliner.

I studieprogrammet til bygningskonstruktion får du tilstrækkelig videnskabs- og teknologikundervisning samt grundlæggende viden om sociale og økonomiske discipliner. -
Master
Fuldtid
2 år
Slovakisk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her