MASTERSTUDIES

Find din Fjernundervisning mastergrad i Byplanlægning her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Fjernundervisning kandidatgrad i Byplanlægning. Få alle information om Fjernundervisning mester i Byplanlægning og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Byplanlægning, Fjernundervisning Filter

Master i International Architecture Lab

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Master
Masters
Okt 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet
Online

Arkitektur af høj kvalitet indeholder altid en henvisning til historisk og moderne global arkitektur. Italien er det bedste sted at udforske arkitekturens oprindelse og samtid ...

Læs mere