MASTERSTUDIES

Find de bedste Chokolade og konfekture i Europa her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Chokolade og konfekture i Europa. Få alle Chokolade og konfekture information og kontakte skolen i Europa direkte!

1 Resultater i Chokolade og konfekture, Europa Filter

Mester i moderne konditori og sødt køkken

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Master
<
Fuldtid
<
5 måneder
Spansk
på universitet

En rejse gennem konditoriets verden, fra værkstedets udarbejdelser til sødt køkken. Kandidatuddannelsen i Moderne Patisserie og Sødt køkken er den mest komplette og up-to-date ...

Læs mere