MASTERSTUDIES

Deltid Master - Corporate Social Responsibility - CSR i Madrid

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Store selskaber ikke kun brug for at donere penge og fremme sociale programmer for økonomiske fordele, de ofte ønsker at gøre det for flere filantropiske årsager. Virksomheders sociale ansvar, eller CSR, lærer eleverne, hvordan at balancere disse behov og forbedre bundlinjen og omdømme virksomheder, almennyttige organisationer og statslige organisationer.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Deltid Master grad programmer i Corporate Social Responsibility - CSR i Spanien, Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Corporate Social Responsibility - CSR, Madrid Filter

Kandidatuddannelse i virksomhedernes sociale ansvar og bæredygtighed

CMI Business School
Master
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores master i virksomheders sociale ansvar og bæredygtighed samler de seneste fremskridt og bedste praksis for at gøre CSR og bæredygtighed til de sande drivere for omfattend ...

Læs mere