$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Undervisningsteknologi i Las Palmas de Gran Canaria

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Tænd meget af, hvordan vi lever, arbejder og spille, digital teknologi omfatter mange forskellige former for værktøj og platforme. En digital teknologi professionel specialiseret typi… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Tænd meget af, hvordan vi lever, arbejder og spille, digital teknologi omfatter mange forskellige former for værktøj og platforme. En digital teknologi professionel specialiseret typisk i et eller et par områder. Design, udvikling, programmering og implementering er fælles fokuspunkter.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Las Palmas by er den 9. største i Spanien og er beliggende i De Kanariske Øer. Det har over 300.000 indbyggere og har universitetet i Las Palmas de Gran Canaria.

Deltid Master grad programmer i Undervisningsteknologi i Spanien, Las Palmas de Gran Canaria. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

Center: Struktur Tele ULPGC. Grad: Kandidatgrad i pædagogiske processer (ikke ansigt). Type: Master. Branch: Samfundsvidenskab og lov

Center: Struktur Tele ULPGC. Grad: Kandidatgrad i pædagogiske processer (ikke ansigt). Type: Master. Branch: Samfundsvidenskab og lov -
Master
Fuldtid
Deltid
Spansk
på universitet