MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Ejendom Oceanien

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende, der studerer fast ejendom kan vælge at fokusere på en række områder, såsom kommercielle eller boligsalg, ejendomsadministration, vurderinger eller investeringer, ud over at lære om praksis og økonomi af fast ejendom.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Deltid Master grad programmer i Ejendom Oceanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Ejendom, Oceanien Filter

Føreren af ​​investering i fast ejendom

University of Technology Sydney
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Kurset forbereder eleverne til at forstå investeringsvirksomheder, kapitalmarkeder, økonomisk forvaltning, og at de underliggende drivkræfter ejendomsværdi. Specialiserede emn ...

Læs mere

Mester i værdiansættelse og udvikling ejendom

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
72 uger
Engelsk
på universitet

Master of Værdiansættelse og Property Development giver dig en bred vifte af færdigheder, der kan anvendes på de globale ejendomsmarkeder.

Læs mere

Master i Ejendomsudvikling og Investering

University of Technology Sydney
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Dette kursus er designet til både ejendoms- og ejendomsinvesteringer og kandidater i beslægtede områder, der ønsker at udvide deres kvalifikationer og ekspertise inden for eje ...

Læs mere

Mester i værdiansættelse og ejendomsudvikling (professionelle)

Bond University
Master
<
Fuldtid
<
92 uger
Engelsk
på universitet

Master of Værdiansættelse og Property Development (Professional) giver dig en bred vifte af færdigheder, der kan anvendes på de globale ejendomsmarkeder.

Læs mere