MASTERSTUDIES

Deltid Master - Energistudier i Leuven

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Energi programmer er designet til at give de studerende en uddannelse på strømkilder. Visse programmer på dette område kan fokusere på en bestemt type energi samt udvikling af nye alternativer. 

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Flere studerer muligheder er til rådighed i denne by. En af de ældste universiteter i regionen, katolske universitet, samt højere Institut for Filosofi fundet i Leuven.

Deltid Master grad programmer i Energistudier i Belgien, Leuven. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Energistudier, Leuven Filter

EIT-KIC Master i energi (Leuven et al)

KU Leuven
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Programmet Master in Energy for Smart Cities henvender sig til internationalt orienterede og iværksætteringeniørstuderende, der ønsker at implementere moderne energiteknologie ...

Læs mere

Master i Nuclear Engineering (Leuven)

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Atomteknologi spiller en afgørende rolle i en lang række kontekster og sektorer i Belgien, herunder kraftproduktion, affaldshåndtering, produktion af nukleart brændsel osv. De ...

Læs mere

Master of Engineering: Energy (Leuven)

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Hvad vil fremtiden bringe med hensyn til energi? Vil vi producere elektricitet fra vedvarende kilder som vind og sol? Vil kerneenergi gøre comeback? Hvad vil elbiler fremover ...

Læs mere