MASTERSTUDIES

Deltid Master - Energiteknologi i Finland

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Energiteknik, som anses for et gren af ​​fremstillingen, fokuserer på at give energitjenester til fællesskaber. Personer, der studerer energiteknik lære at forbedre energieffektiviteten, hjælpe virksomhederne med at overholde reglerne energipriser og forskning samt implementere moderne energiteknologier.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Deltid Master grad programmer i Energiteknologi i Finland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Energiteknologi, Finland Filter

Master of Engineering, Energiteknik

Savonia University of Applied Sciences
Master
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Fokus i masteruddannelsen i energiteknik er at uddanne fagfolk inden for ingeniør- og virksomhedsledelse inden for internationale energitekniske projekter.

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Elektroteknik - Smart Grids

Tampere University
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Smart net er designet til at forbedre systemernes effektivitet, stabilitet og pålidelighed og integrere distribuerede energiressourcer i systemstyring. De er vigtige for at øg ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Kernteknologi

LUT University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
20 Jan 2021
Engelsk
på universitet

Behovet for arbejdskraft i nuklear industri er stigende på grund af nye kraftværksprojekter. Dette kandidatprogram giver dig en omfattende forståelse af, hvordan du udnytter a ...

Læs mere