MASTERSTUDIES

Deltid Master - Iværksætteri i Malta

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

undersøgelser Entrepreneurship er designet til folk, der ønsker at starte eller drive en virksomhed. Et sådant program kan lære dem at handle og tænke ekspansionsorienterede og hvordan man undgår almindelige fejl.

Malta er et sydeuropæisk land i Middelhavet 80 km syd for Sicilien og 333 km nord for Libyen. Malta dækker lidt over 316 km ², hvilket gør det til et af verdens 's mindste og tættest befolkede lande.

Deltid Master grad programmer i Iværksætteri i Malta. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Iværksætteri, Malta Filter

Master i vidensbaseret iværksætteri

University of Malta
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;11 semestre
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i vidensbaseret iværksætteri er designet til at give viden til videnskabs-, teknologi-, ingeniør- og mediekandidater, som giver dem mulighed for at blive s ...

Læs mere

Masters I Entrepreneurship

Advenio eAcademy
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;18 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Dette program koordineres og fremmes af Advenio eAcademy , en licenseret HEI baseret i Malta specialiseret i e-learning, som et fælles masteruddannelse, der tilbydes online af ...

Læs mere