MASTERSTUDIES

Deltid Master - Erhverv i Adelaide

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Master i Business programmer give de studerende en grundlæggende forståelse for forretningsmæssige principper, der forbereder dem til en karriere i lille virksomhed, multinationale selskaber eller statslige organisationer.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

I Australien har Adelaide været placeret som en "Australiens uddannelsesmæssige hub". I de seneste år er antallet af studerende, strømmer højere uddannelsesinstitutioner centre såsom University of Adelaide fantastisk.

Deltid Master grad programmer i Erhverv i Australien, Adelaide. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Erhverv, Adelaide Filter

Master of Business

Flinders University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Få et omfattende fundament i kerneforretningen og ledelsesdisciplinerne. Flinders University programmer i erhvervslivet er designet til at give dig et stærkt fundament i erhve ...

Læs mere