MASTERSTUDIES

Deltid Master - Erhverv i Murcia

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Studerende tager en Master i Business grad vil få kerneforretningen færdigheder såsom regnskab, marketing, finans, ledelse, jura og etik. Kvalificerede kandidater vil have en bred vifte af karrierevalg i mange sektorer og brancher.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

Deltid Master grad programmer i Erhverv i Spanien, Murcia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Erhverv, Murcia Filter

Master i Business Innovation

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Deltid
<
10 måneder
24 Sep 2021
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Let's Flow Master i innovation er en kulmination i undervisningen i professionel innovation i Spanien. Det er et produkt, der kun har de bedste ingredienser: omhyggeligt udval ...

Læs mere

Kandidatgrad i digital og analytisk marketing

Universidad de Murcia
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Master i digital og analytisk marketing tilbyder avanceret træning inden for to af de hurtigst voksende områder inden for marketing: Digital marketing og analytisk marketing. ...

Læs mere