MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Erhvervsøkonomi i Filippinerne her

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Top Deltid Erhvervsøkonomi i Filippinerne. Få alt information om Deltid Erhvervsøkonomi og kontakte skolen i Filippinerne!

2 Resultater i Erhvervsøkonomi, Filippinerne Filter

Master i anvendt erhvervsøkonomi

University of Asia and the Pacific
Master
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det Anvendte Business Economics Program (ABEP) er et kandidatuddannelse for unge ledere, der søger mere end det sædvanlige i en graduate business kursus. ABEP er stolt af sin ...

Læs mere

Master i strategisk erhvervsøkonomi

University of Asia and the Pacific
Master
<
Deltid
<
11 måneder
Engelsk
på universitet

Det strategiske erhvervsøkonomiske program (SBEP) er udelukkende til ledende medarbejdere som dig, der har øverste ledelsesstillinger og som spiller en aktiv rolle i formuleri ...

Læs mere