$close

Filtre

Se resultater

Master Ernæringsvidenskab i Italien - Master Italien

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer. Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, repr… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Ernæring er undersøgelsen af, hvordan stoffer i fødevarer vedrører vækst, sundhed, sygdom, reproduktion og vedligeholdelse af menneskelivet. Studerende kan lære om katabolisme, assimilering, indtagelse, absorption, biosyntese og udskillelse under denne uddannelsesvej.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Padova
Padova, Italien

Kandidatuddannelsen adresserer den kompleksitet, der ligger til grund for interaktionerne mellem mad, ernæring og menneskers sundhed i en international sammenhæng med en parad ... +

Kandidatuddannelsen adresserer den kompleksitet, der ligger til grund for interaktionerne mellem mad, ernæring og menneskers sundhed i en international sammenhæng med en paradigmebaseret struktur ”fra madhøst til global sundhed”. Den moderne undervisningsmetode sigter mod at udfylde de eksisterende huller mellem de forskellige discipliner, der i øjeblikket tilbydes inden for dette område, hvilket giver tværfaglig, supplerende, stærkt integreret viden. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
02 Okt 2023
på universitet
 
Università Cattolica del Sacro Cuore
Cremona, Italien

M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at for ... +

M.Sc. i fødevareforarbejdning vil sætte studerende i stand til at generere nye fødevarer og ændre eksisterende produkter og processer, samt implementere nye metoder til at forbedre fødevarekvaliteten. Studerende vil tilegne sig færdigheder vedrørende videnskabelige og tekniske principper inden for forskning og udvikling. Alligevel vil de også være kvalificerede til at udarbejde og indsende produktomkostninger baseret på indkøb af råvarer og produktionsbudgetter. Programmet vil lære eleverne at kontrollere og forbedre fødevaresikkerheden og kvalitetsmålingerne fra idé til marked. I slutningen af programmet vil de studerende være dygtige til at udvikle og implementere affaldshåndteringsspecifikationer og styre den "cirkulære økonomi"-tilgang i foodprocessoren. Nøgle Fakta Campus : Cremona Skole : Landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab Indtag : september 2022 Undervisningssprog : Engelsk Varighed : 2 år Grad tildelt : Laurea magistrale i fødevareforarbejdning Samlet ECTS : 120 Dobbelt grad Università Cattolica del Sacro Cuore's Fakultet for landbrugs-, fødevare- og miljøvidenskab giver deltagere i Master of Science in Food Processing: Innovation and Tradition muligheden for at tage det andet år af deres kursus på University of ISARA Lyon, Frankrig, og modtage begge grader: Master of Science i fødevareforarbejdning: Innovation og tradition ved Università Cattolica Master of Science i bæredygtige fødevaresystemer ved ISARA Lyon -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2023
11 Maj 2023
på universitet