$close

Filtre

Se resultater

Master Ernæringsvidenskab i Kyoto - Master Ernæringsvidenskab

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. U… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Undersøgelsen af ​​ernæring kan fokusere på, hvordan man forbereder sunde fødevarer, hvilke kostvaner kan forårsage sygdomme eller hvordan man opbevarer forskellige slags fødevarer. Undersøgelsen af, hvordan fødevarer påvirker mennesker kan være gavnlige for ernæringseksperter, sundhed bloggere eller personlige trænere.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Tidligere japanske hovedstad Kyoto er en af ​​de største byer i verden. Dette sted er kendt for sin omfattende infrastruktur og turisme. Universiteter som Kyoto University og Doshisha University er også meget populære, og forskellige elever kommer hvert år til at studere i disse universiteter.

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Doshisha Women's College Of Liberal Arts
Kyoto, Japan

Fødevarevidenskab og ernæringsforløb Pleje af forskere med avanceret viden, der deler forbrugernes synspunkt Vi dyrker forskere med avanceret ekspertise inden for mad og kost ... +

Fødevarevidenskab og ernæringsforløb Pleje af forskere med avanceret viden, der deler forbrugernes synspunkt Vi dyrker forskere med avanceret ekspertise inden for mad og kost og evnen til at tænke ud fra de faktiske forbrugere af mad. Studerende vælger deres forskningstema fra et af tre områder - madvidenskab, ernæring og kogevidenskab - og foretager forskning med fokus på eksperimenter. Forskningserfaringen og følelsen af professionalisme opnået i dette kursus vil åbne mulighed for at arbejde i en lærerstilling på et universitet eller et kollegium eller som forsker ved en forretningsvirksomhed. -
Master
Japansk
på universitet