$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Deltid Fødevaresikkerhed her!

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Fødevaresikkerhed er en voksende bekymring for folkesundheden at forhindre fødevarebårne sygdomme i at påvirke forbrugerne. Positioner på dette område er i høj efterspørgsel for… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Fødevaresikkerhed er en voksende bekymring for folkesundheden at forhindre fødevarebårne sygdomme i at påvirke forbrugerne. Positioner på dette område er i høj efterspørgsel for at fremme sikker håndtering og tilberedning af fødevarer på alle stadier af forarbejdning og forbrug.

Top Deltid Fødevaresikkerhed. Få alle information om Deltid Fødevaresikkerhed og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og distribution. Programmet vil give de studerende den viden, der kræves for virksomheder og organisationer, der vokser, behandler, distribuerer eller sælger fødevarer og drikkevarer, samtidig med at de overholder føderale og statslige lovbestemmelser for produktion, distribution og kommercialisering af fødevarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online
 
IMF Smart Education
Madrid, Spanien

Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og -kvalitet giver mulighed for at tilpasse sig videnskabelig viden inden for mad, til dens stadigt skiftende lovbestemmelser og til at ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og -kvalitet giver mulighed for at tilpasse sig videnskabelig viden inden for mad, til dens stadigt skiftende lovbestemmelser og til at opdatere kvalitetsstandarderne for fødevaresikkerhed. At studere kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og kvaliteten af IMF giver os også mulighed for at få et bredt fokus på de forskellige fødevareindustrier, der findes på markedet, og kendskabet til de processer, der anvendes i dem. -
Masters
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Spansk
Online
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. Du vil udforske sensorisk evaluering, fødevarelovgivning og hvordan globale tendenser inden for handel, regulering og politik påvirker fødevarekædens bæredygtighed og bredere indflydelse. Du overvejer også emner som moderne produktions- og analytiske teknologier, funktionel mad og mærkningslovgivning og hvordan man kan sikre, at fødevarer er nærende og sikre at spise. Tekniske færdigheder er afgørende for fødevareindustrien, og de er en vigtig del af dette kursus. I vores dedikerede fødevareteknologi- og biokemilaboratorier har du praktiske sessioner inden for fødevareproduktion, hvor du vurderer fødevares sensoriske egenskaber, mikrobiologisk kvalitet og den kemiske og fysiske analyse af fødevarer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2022
på universitet
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Parma
Parma, Italien

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed ... +

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed og kvalitet. Kandidatuddannelseskurset er struktureret således, at det repræsenterer den naturlige fortsættelse af studier for kandidater, der har universitetsgrader i fødevarevidenskab og teknologi og i gastronomiske videnskaber, men kan også være af interesse for kandidater inden for andre videnskabstekniske discipliner inden for kemi, biologi og teknik i besiddelse af en passende læseplan. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette er et online læringsprogram rettet mod studerende med relevant landbrugs- og fødevarerelateret baggrund, der er ivrige efter at erhverve indgående kendskab til fødevares ... +

Dette er et online læringsprogram rettet mod studerende med relevant landbrugs- og fødevarerelateret baggrund, der er ivrige efter at erhverve indgående kendskab til fødevaresikkerhed. MSc er specielt designet til at give en virkelig holistisk fødevaresikkerhed tilgang til fødekæden, der inkorporerer til før og efter høst stadier af fødevareproduktion, afgrøde sikkerhed, dyrevelfærd og økonomi i forsyningskæden. Dette program vil være egnet til personer med en bacheloruddannelse inden for landbrugsvidenskab, biovidenskab, fødevaresystemer, veterinærmedicin og humanmedicin samt fagfolk fra landbrug, landdistrikter, fødevareindustrien, embedsmænd, internationale organisationer, forskere i fødevarer sikkerhed og den tredje sektor. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online
 
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Rusland

Kandidaternes faglige aktivitet: forarbejdning, forarbejdning og opbevaring af madråvarer på cateringvirksomheder; produktion af halvfabrikata og produkter til forskellige for ... +

Kandidaternes faglige aktivitet: forarbejdning, forarbejdning og opbevaring af madråvarer på cateringvirksomheder; produktion af halvfabrikata og produkter til forskellige formål til cateringvirksomheder; kontrol med effektiv drift af cateringvirksomheder; kontrol med fødevarernes kvalitet og sikkerhed. -
Master
Fuldtid
Deltid
24 - 27 måneder
Russisk
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Det Forenede Kongerige

Fødevaresikkerhed er bekymret over tilgængeligheden, adgangen og udnyttelsen af ​​sikker, næringsrig og bæredygtig mad til alle, især sårbare grupper i samfundet.

Fødevaresikkerhed er bekymret over tilgængeligheden, adgangen og udnyttelsen af ​​sikker, næringsrig og bæredygtig mad til alle, især sårbare grupper i samfundet. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online