$close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Deltid Fødevaresikkerhed i Italien her

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Fødevaresikkerhed er en voksende bekymring for folkesundheden at forhindre fødevarebårne sygdomme i at påvirke forbrugerne. Positioner på dette område er i høj efterspørgsel for at fremme… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Fødevaresikkerhed er en voksende bekymring for folkesundheden at forhindre fødevarebårne sygdomme i at påvirke forbrugerne. Positioner på dette område er i høj efterspørgsel for at fremme sikker håndtering og tilberedning af fødevarer på alle stadier af forarbejdning og forbrug.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Top Deltid Fødevaresikkerhed i Italien. Få alt information om Deltid Fødevaresikkerhed og kontakte skolen i Italien!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of Parma
Parma, Italien

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed ... +

Anden cyklus grad i fødevarevidenskab og teknologi er rettet mod italienske og udenlandske studerende, der er interesseret i disciplinerne fødevareteknologi, fødevaresikkerhed og kvalitet. Kandidatuddannelseskurset er struktureret således, at det repræsenterer den naturlige fortsættelse af studier for kandidater, der har universitetsgrader i fødevarevidenskab og teknologi og i gastronomiske videnskaber, men kan også være af interesse for kandidater inden for andre videnskabstekniske discipliner inden for kemi, biologi og teknik i besiddelse af en passende læseplan. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i sam ... +

Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University of Parma
Parma, Italien

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der ane ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online