close

Filtre

Se resultater

Master Fødevarestudier i Brasilien - Master Brasilien

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio menn… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Brasilien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Audencia Business School
Sao Paulo, Brasilien +1 Mere

For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk ... +

For fremtidige ledere, der er lidenskabelige med fødevarer og landbrug, leverer Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet top akademisk og praktisk erhvervskundskab for bedre at klare verdens fødevareudfordringer på en ansvarlig og innovativ måde. -
MBA MSc
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Rio de Janeiro, Brasilien

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruk ... +

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruktion af specifikke menuer; krydsning af ernæringsbaser og gastronomiske teknikker (tendens i området); det tekniske og historiske fundament for det nationale, internationale køkken, bageri og konfekture brugen af kreativitet og maddesignemner ud over iværksætteri og markedsføring inden for gastronomi. -
Master
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her