close

Filtre

Se resultater

Master Fødevarestudier i Rio de Janeiro - Master Fødevarestudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af de… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Brasilien, Rio de Janeiro. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Rio de Janeiro, Brasilien

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruk ... +

Kurset dækker madvidenskabeligt indhold og dets klasser, der involverer den professionelle i køkkenkemi; forvaltning af fødevarer og de involverede juridiske aspekter konstruktion af specifikke menuer; krydsning af ernæringsbaser og gastronomiske teknikker (tendens i området); det tekniske og historiske fundament for det nationale, internationale køkken, bageri og konfekture brugen af kreativitet og maddesignemner ud over iværksætteri og markedsføring inden for gastronomi. -
Master
Portuguese (Brazil)
Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her