close

Filtre

Se resultater

Find dit Master-program i Fødevarestudier i Europa her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mo… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Masters Degree i Fødevarestudier i Europa. Få alle mester i Fødevarestudier information og kontakte skolen i Europa direkte!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ESCP Business School - Turin Campus
Torino, Italien

For en vellykket karriere inden for fødevarer og drikkevarer som ledere, ledere og iværksættere. Når du er færdig med Master, vil flere scenarier være åbne i en multinationale ... +

For en vellykket karriere inden for fødevarer og drikkevarer som ledere, ledere og iværksættere. Når du er færdig med Master, vil flere scenarier være åbne i en multinationale virksomhed eller i en lille mellemstor virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller i hele verden. -
MSc
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
Sep 2021
09 Jul 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi.

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi. -
Master
Deltid
8 - 14 måneder
Engelsk, Spansk
Sep 2021
31 Maj 2021
på universitet
 
Audencia Business School
Nantes, Frankrig

I Frankrig praktiserer vi Art de Vivre (kunsten at leve) - en tilgang til dagligdagen, der inkorporerer skønhed, kultur, smag og forbindelse. Dette er en så vigtig del af vore ... +

I Frankrig praktiserer vi Art de Vivre (kunsten at leve) - en tilgang til dagligdagen, der inkorporerer skønhed, kultur, smag og forbindelse. Dette er en så vigtig del af vores kultur, at Frankrig er anerkendt af UNESCO for immateriel kulturarv inden for gastronomi (kunsten at spise og drikke). Dette program lærer dig, hvordan du oversætter traditionen med Art de Vivre til en blomstrende forretning, som det sker i den franske vinindustri og Cognac - den eneste region i verden, hvor Cognac fremstilles, og hjertet i den destillerede spiritusindustri. -
MSc
Fuldtid
13 - 18 måneder
Engelsk
18 Okt 2021
på universitet
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Rome Business School
Rom, Italien +1 Mere

En af de mest kendte og mere konkurrencedygtige forretningsgrene spiller fødevarer og drikkevarer en afgørende rolle lige så meget i den italienske natur som i verden. Rome Bu ... +

En af de mest kendte og mere konkurrencedygtige forretningsgrene spiller fødevarer og drikkevarer en afgørende rolle lige så meget i den italienske natur som i verden. Rome Business School 's Master i Food & Beverage Management tilbyder komplet træning og de ideelle færdigheder til at starte en stærk og produktiv karriere inden for denne sektor; lederuddannelse og undersøgelse af mekanismerne til produktion, distribution og efterspørgsel, der leveres af dette program, er specifikt designet til at smede professionelle profiler, der er i stand til at arbejde effektivt og med succes inden for mad og drikke. -
Master
Deltid
Engelsk
Okt 2021
på universitet
 
Swiss Education Group (SEG)
Lucerne, Schweiz +1 Mere

Master of Arts i kulinarisk forretningsledelse er rettet mod karrierevekslere, mad- og drikkevareentreprenører og kulinariske opstartsentusiaster. Målet med programmet er ikke ... +

Master of Arts i kulinarisk forretningsledelse er rettet mod karrierevekslere, mad- og drikkevareentreprenører og kulinariske opstartsentusiaster. Målet med programmet er ikke at skabe kokke, men ledere, der har en praktisk bevidsthed og forståelse for at arbejde i et køkken. Du vil erhverve relevante ledelsesmæssige færdigheder samt overførbare færdigheder, der giver dig mulighed for at tilpasse sig skiftende karrieremønstre, såsom problemløsningskompetencer, kreativ tænkning, tværkulturelle kompetencer og samarbejde, følelsesmæssig intelligens og generelle ræsonnementsevner. Du vil lære at udvikle dine egne madkoncepter, oprette opskriftsbøger og præsentere levedygtige forretningsplaner. -
MA
Fuldtid
Engelsk
04 Okt 2021
på universitet
 
ESCP Business School
Paris, Frankrig +1 Mere

Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B ... +

Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B-sektoren for at blive optaget. Du har mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR management og forskellige strategiområder. -
Master
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
på universitet
 
POLI.design
Milano, Italien

Træn innovative og bæredygtige produktservicedesignere gennem en eksperimentel tilgang, der kombinerer design, teori, strategi og læring.

Træn innovative og bæredygtige produktservicedesignere gennem en eksperimentel tilgang, der kombinerer design, teori, strategi og læring. -
Master Masters
Fuldtid
Engelsk
25 Okt 2021
01 Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Ural Federal University
Jekaterinburg, Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
01 Sep 2021
01 Okt 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere m ... +

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere marketing- og kommunikationsevner med følsomhed og med evnen til at styre designprojektmetoder. -
Master
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Firenze, Italien

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan markedsføres et vinfirma og arbejder på dets identitet? Hvordan integreres turisme i alt dette? Fra b ... +

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan markedsføres et vinfirma og arbejder på dets identitet? Hvordan integreres turisme i alt dette? Fra branding-teknikker til service-design er målet med kandidatkurset i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe studerende og unge fagfolk med at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere af HORECA-branchen ved at integrere madvin og turisme i livsstilstilbud. Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, giver tværgående færdigheder i servicedesign anvendt på gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en lodret udforskning af vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana byggede deres brandingstrategier på territorialitetsværdien som en nøgle til global særpræg. Takket være denne kandidat har studerende mulighed for at eksperimentere med de forskellige metoder til branding og projektledelse, som to af de vigtigste turistmål i Europa med succes bruger. -
Master
Fuldtid
11 måneder
Engelsk
på universitet
 
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Paris, Frankrig

MSc Food & Wine International Management kombinerer gastronomisk og ønologisk know-how med salg, marketing, kommunikation og global distributionsteknik og er en nøgleaktør ... +

MSc Food & Wine International Management kombinerer gastronomisk og ønologisk know-how med salg, marketing, kommunikation og global distributionsteknik og er en nøgleaktør inden for videregående uddannelse. -
MSc
Fuldtid
Engelsk, Fransk
på universitet
 
Universite de Haute Alsace
Colmar, Frankrig

Master SVV VE-kurset træner den næste generation af kompetente ledere inden for vinrådgivning, vinlovgivning og forskning for at optimere bæredygtig vinavl. Denne træning svar ... +

Master SVV VE-kurset træner den næste generation af kompetente ledere inden for vinrådgivning, vinlovgivning og forskning for at optimere bæredygtig vinavl. Denne træning svarer til de aktuelle udfordringer inden for vinindustrien, som stræber efter at optimere dyrkningsmetoder, der er mere respekt for miljøet. -
MSc
Fuldtid
2 år
Fransk
Sep 2021
29 Maj 2021
på universitet
 
Culinary Institute of Barcelona
Barcelona, Spanien

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalan ... +

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. -
Master
Deltid
11 måneder
Spansk, Engelsk
på universitet
 
Cranfield University
Cranfield, Det Forenede Kongerige

Fødevaresystemer og styring MSc er udviklet med og specielt til industrien og er en indgang til en succesrig karriere for enhver der brænder for at forbedre store verdensomspæ ... +

Fødevaresystemer og styring MSc er udviklet med og specielt til industrien og er en indgang til en succesrig karriere for enhver der brænder for at forbedre store verdensomspændende problemer, såsom fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Okt 2021
30 Sep 2021
på universitet
 
University of Bologna
Forli, Italien

Kandidatuddannelsen i Food System Management (FoodSys) er et 2-årigt 2. Cycle Degree-program, der udelukkende undervises på engelsk, karakteristisk designet med en tværfaglig ... +

Kandidatuddannelsen i Food System Management (FoodSys) er et 2-årigt 2. Cycle Degree-program, der udelukkende undervises på engelsk, karakteristisk designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her