MASTERSTUDIES

Master Fødevarestudier i Lyon - Master Fødevarestudier

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Lyon ligger i den østlige-centrale del af Frankrig. Det er by med mere end 400.000 indbyggere. Lyon Byen har mange universiteter, gymnasier og andre mindre virksomheder for videregående uddannelse.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Frankrig, Lyon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Fødevarestudier, Lyon Filter

MSc Vinforvaltning

Burgundy School of Business
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 semestre
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

MSc Wine Management er et 16 måneders program til at producere virksomhedsspecialister, der vil kunne anvende dybtgående teoretisk og praktisk viden om det internationale erhv ...

Læs mere

International mester i mad & kok design

École de Condé
Master
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
på universitet

Den internationale Master i mad & kok design, fuldt undervises på engelsk, giver et højt uddannelsesniveau inden for kulinarisk og tilberede design.

Læs mere