close

Filtre

Se resultater

Master Fødevarestudier i Italien - Master Italien

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens '… Læs mere

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Italien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ESCP Business School - Turin Campus
Torino, Italien

For en vellykket karriere inden for fødevarer og drikkevarer som ledere, ledere og iværksættere. Når du er færdig med Master, vil flere scenarier være åbne i en multinationale ... +

For en vellykket karriere inden for fødevarer og drikkevarer som ledere, ledere og iværksættere. Når du er færdig med Master, vil flere scenarier være åbne i en multinationale virksomhed eller i en lille mellemstor virksomhed, i en opstart eller i en konsolideret virksomhed i Europa eller i hele verden. -
MSc
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
Sep 2021
09 Jul 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Rome Business School
Italien Online, Italien

Rome Business School Online Master i Food & Beverage Management tilbyder generel managementuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere ... +

Rome Business School Online Master i Food & Beverage Management tilbyder generel managementuddannelse kombineret med produktionskædespecifikke kompetencer til at producere specialister, der er i stand til at tackle udfordringerne i fødevare- og drikkevarebranchen i en international og multikulturel kontekst. -
Masters
Deltid
Engelsk
Okt 2021
Online
 
POLI.design
Milano, Italien

Træn innovative og bæredygtige produktservicedesignere gennem en eksperimentel tilgang, der kombinerer design, teori, strategi og læring.

Træn innovative og bæredygtige produktservicedesignere gennem en eksperimentel tilgang, der kombinerer design, teori, strategi og læring. -
Master Masters
Fuldtid
Engelsk
25 Okt 2021
01 Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
ESCP Business School
Torino, Italien +1 Mere

Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B ... +

Programmet er åbent for alle, der brænder for F & B-branchen, og som ønsker at arbejde i det fra et ledelsesperspektiv. Du behøver ikke at være en "specialist" i F & B-sektoren for at blive optaget. Du har mulighed for at styrke dine generelle ledelsesevner gennem kurser, der dækker marketing, økonomi, salg, HR management og forskellige strategiområder. -
Master
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
på universitet
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere m ... +

Kandidatuddannelsen i maddesign sigter mod at give studerende mulighed for at blive professionelle inden for fødevareindustrien og i alle relaterede sektorer og at kombinere marketing- og kommunikationsevner med følsomhed og med evnen til at styre designprojektmetoder. -
Master
Fuldtid
12 måneder
Engelsk
på universitet
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Firenze, Italien

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan markedsføres et vinfirma og arbejder på dets identitet? Hvordan integreres turisme i alt dette? Fra b ... +

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan markedsføres et vinfirma og arbejder på dets identitet? Hvordan integreres turisme i alt dette? Fra branding-teknikker til service-design er målet med kandidatkurset i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe studerende og unge fagfolk med at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere af HORECA-branchen ved at integrere madvin og turisme i livsstilstilbud. Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, giver tværgående færdigheder i servicedesign anvendt på gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en lodret udforskning af vinsektoren i Firenze. Catalunya og Toscana byggede deres brandingstrategier på territorialitetsværdien som en nøgle til global særpræg. Takket være denne kandidat har studerende mulighed for at eksperimentere med de forskellige metoder til branding og projektledelse, som to af de vigtigste turistmål i Europa med succes bruger. -
Master
Fuldtid
11 måneder
Engelsk
på universitet
 
University of Bologna
Forli, Italien

Kandidatuddannelsen i Food System Management (FoodSys) er et 2-årigt 2. Cycle Degree-program, der udelukkende undervises på engelsk, karakteristisk designet med en tværfaglig ... +

Kandidatuddannelsen i Food System Management (FoodSys) er et 2-årigt 2. Cycle Degree-program, der udelukkende undervises på engelsk, karakteristisk designet med en tværfaglig tilgang og et internationalt perspektiv. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Denne kandidatgrad i maskinteknik blev oprettet for at assimilere det bedste, som sektorens særlige forhold har at tilbyde for fødevareindustrien, der forener aspekter af mang ... +

Denne kandidatgrad i maskinteknik blev oprettet for at assimilere det bedste, som sektorens særlige forhold har at tilbyde for fødevareindustrien, der forener aspekter af mange forskellige discipliner. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Italiensk
Sep 2021
01 Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Torino, Italien

II-niveau masterkursus i italiensk køkken og ønologi, der varer 180 dage, er beskrevet i to dele: det første med en 55-dages længde af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hov ... +

II-niveau masterkursus i italiensk køkken og ønologi, der varer 180 dage, er beskrevet i to dele: det første med en 55-dages længde af teoretisk-praktisk lektioner på ICIF hovedkvarter, suppleret med uddannelsesmæssige ICIF ; det andet består i et 120-dages professionelt praktikophold (valgfrit, ikke inkluderet i abonnementsomkostningerne) på restauranter valgt af skolen. -
Master
Fuldtid
6 måneder
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
The American University of Rome
Rom, Italien

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug ... +

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug mad, mere generelt om, hvordan vi påvirker jordens ressourcer med vores mad valg. Den vil fokusere på de internationale dimensioner, men også om, hvordan den tilhørende politiske og regulerende rammer er indrammet og gennemføres på regionalt, nationalt og subnationalt plan, som de offentlige og almennyttige sektor samt i fødevareindustrien. -
MA
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
på universitet
 
Italian University Line – IUL
Firenze, Italien

Mesteren sigter mod at give teknisk-videnskabelige færdigheder relateret til produkters organoleptiske kvaliteter, færdigheder, der fokuserer på teknikker og teknologier til t ... +

Mesteren sigter mod at give teknisk-videnskabelige færdigheder relateret til produkters organoleptiske kvaliteter, færdigheder, der fokuserer på teknikker og teknologier til transformation af vin og fødevareprodukter. For at gennemføre kurset er der planlagt teoretiske og praktiske dybdegående studier med praktikophold om aspekterne af catering og gæstfrihed. Endelig tilvejebringes der et dedikeret og specifikt rum til erhvervelse af tekstlige færdigheder og evner, der sigter mod at sikre fuld fortrolighed med hensyn til at fortolke og producere tekster i forskellige stilarter og rettet mod forskellige målgrupper. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
Congusto Gourmet Institute
Milano, Italien

Vores kulinariske skole for internationale studerende er udviklet af kendte professionelle kokke til at imødekomme branchens behov og er designet til at levere topuddannelse t ... +

Vores kulinariske skole for internationale studerende er udviklet af kendte professionelle kokke til at imødekomme branchens behov og er designet til at levere topuddannelse til unge mennesker, der ønsker at forbedre deres kendskab til italiensk kulinarisk kunst. Det intensive program for vores kandidatuddannelse har en stærk praktisk tilgang, og teoretiske forestillinger implementeres altid gennem daglig praksis. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
University Of Gastronomic Sciences
Pollentia, Italien

Studer gastronomi og kulinarisk kunst og lær hvordan man designer bæredygtige fødevaresystemer. Oplev forskellige madkulturer med vores internationale uddannelsesture Udvid di ... +

Studer gastronomi og kulinarisk kunst og lær hvordan man designer bæredygtige fødevaresystemer. Oplev forskellige madkulturer med vores internationale uddannelsesture Udvid dit netværk af kontakter i fødevaresektoren. Oplev førstehånds det dybe forhold mellem de forskellige gastronomiske kulturer og deres territorium. Udvikl en kritisk forståelse af et fødevaresystem ved at analysere de besøgte områder og deres hovedpersoner: fra små lokale producenter til store industrielle virkeligheder. Og under denne pandemi vil vi altid se efter nye løsninger til at fortsætte med at rejse næsten verden rundt, der involverer alle vores sanser. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Calabria, Italien

Evolution er det første krav til kulinarisk uddannelse. Dette kursus er designet til at imødekomme dette krav og handle med umiddelbare og effektive resultater. Italiensk køkk ... +

Evolution er det første krav til kulinarisk uddannelse. Dette kursus er designet til at imødekomme dette krav og handle med umiddelbare og effektive resultater. Italiensk køkken og vin-kandidatuddannelse, det mest omfattende kulinariske kursus i Italien, giver deltagerne et globalt perspektiv af madlavning og restaurationsservice, der sætter dem i stand til at udvikle en personlig følelse af professionalisme, der er nødvendig for at arbejde med succes med avanceret italiensk køkken i foodservice- og gæstfrihedsindustrien. Programmet er designet til at integrere kulinarisk træning med akademiske studier og felterfaring ved hjælp af avancerede madlavningsteknikker, emner af moderne betydning, fødevarevidenskab, æstetik og sensorisk opfattelse som rammer. Udviklingen af italiensk køkken er en undersøgelse af smag, ingredienser og smagsmetoder. Deltagerne undersøger og forbereder repræsentative italienske regionale menupunkter samt gennemfører en intensiv analyse af principperne for italiensk køkken. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 
Luiss Guido Carli University & Business School
Rom, Italien

Master i mad- og vinvirksomhed er en universitetsmester på 1. niveau, der forbereder fagfolk, der er i stand til at tackle sektorens udfordringer i en stadig mere internationa ... +

Master i mad- og vinvirksomhed er en universitetsmester på 1. niveau, der forbereder fagfolk, der er i stand til at tackle sektorens udfordringer i en stadig mere international og multikulturel sammenhæng. Mesteren sigter mod at træne fremtidige fagfolk, der er i stand til at støtte virksomheder, der opererer i fødevare- og vinforsyningskæden, i deres ekspansionsstrategier på udenlandske markeder og i forretningskommunikations- og administrationsaktiviteter. Mesteren giver dig mulighed for at tilegne dig de nødvendige færdigheder til at forene opmærksomhed på territoriet og råmaterialerne med viden om processerne og styringsstrategierne på det globale marked. Mesteren finder sted på Romerkontoret i Luiss Business School. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her