close

Filtre

Se resultater

Master Fødevarestudier i Calabria - Master Fødevarestudier

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.  Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Øst… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Italien, Calabria. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
Calabria, Italien

Evolution er det første krav til kulinarisk uddannelse. Dette kursus er designet til at imødekomme dette krav og handle med umiddelbare og effektive resultater. Italiensk køkk ... +

Evolution er det første krav til kulinarisk uddannelse. Dette kursus er designet til at imødekomme dette krav og handle med umiddelbare og effektive resultater. Italiensk køkken og vin-kandidatuddannelse, det mest omfattende kulinariske kursus i Italien, giver deltagerne et globalt perspektiv af madlavning og restaurationsservice, der sætter dem i stand til at udvikle en personlig følelse af professionalisme, der er nødvendig for at arbejde med succes med avanceret italiensk køkken i foodservice- og gæstfrihedsindustrien. Programmet er designet til at integrere kulinarisk træning med akademiske studier og felterfaring ved hjælp af avancerede madlavningsteknikker, emner af moderne betydning, fødevarevidenskab, æstetik og sensorisk opfattelse som rammer. Udviklingen af italiensk køkken er en undersøgelse af smag, ingredienser og smagsmetoder. Deltagerne undersøger og forbereder repræsentative italienske regionale menupunkter samt gennemfører en intensiv analyse af principperne for italiensk køkken. -
Master
Italiensk
Okt 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her