MASTERSTUDIES

Master Fødevarestudier i Dundee - Master Fødevarestudier

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Dundee, en af ​​de større byer i Skotland, har en studerende befolkning på cirka 17 tusinde. Der er tre universiteter og et kollegium, og de er kendt for forskning i biomedicinske områder, onkologi og computerspil.

Master grad programmer i Fødevarestudier i Det Forenede Kongerige, Dundee. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Fødevarestudier, Dundee Filter

Msc mad & drikke innovation

Abertay University
Master
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Den MSc Food & Drink Innovation tilbyder en unik postgraduate oplevelse, specielt designet i diskussion med industrien organer (Skotland Food & Drink, Skills Developme ...

Læs mere