close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Fødevareteknologi i Rusland her!

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde kan fokusere på at udvikle en… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde kan fokusere på at udvikle en grundlæggende forståelse af fødevareforberedelse, forarbejdning og sikkerhed.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Fødevareteknologi i Rusland. Få alt information om Fødevareteknologi og kontakte skolen direkte her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Ural Federal University
Jekaterinburg , Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
30 Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her