MASTERSTUDIES

Find de bedste Fødevareteknologi i Dundee her!

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde kan fokusere på at udvikle en grundlæggende forståelse af fødevareforberedelse, forarbejdning og sikkerhed.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Dundee, en af ​​de større byer i Skotland, har en studerende befolkning på cirka 17 tusinde. Der er tre universiteter og et kollegium, og de er kendt for forskning i biomedicinske områder, onkologi og computerspil.

Fødevareteknologi Dundee. Få alt information om Fødevareteknologi og kontakte skolen for Dundee Fødevareteknologi direkte her!

1 Resultater i Fødevareteknologi, Dundee Filter

Msc mad & drikke innovation

Abertay University
Master
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Den MSc Food & Drink Innovation tilbyder en unik postgraduate oplevelse, specielt designet i diskussion med industrien organer (Skotland Food & Drink, Skills Developme ...

Læs mere