close

Filtre

Se resultater

Find mastergrad i Fødevarevidenskab her!

Der er en professionel formsprog, der beskriver karakteren for Fødevarevidenskab: studere fødevarer "fra jord til bord". Mad videnskaben faktisk undersøgelser alle aspekter af fødevarer, fra høst og produktion til madlavning og forbrug. Feltet af Fødevarevidenskab har udviklet sig enormt i de senere år, og i dag Fødevarevidenskab er et meget… Læs mere

Der er en professionel formsprog, der beskriver karakteren for Fødevarevidenskab: studere fødevarer "fra jord til bord". Mad videnskaben faktisk undersøgelser alle aspekter af fødevarer, fra høst og produktion til madlavning og forbrug.

Feltet af Fødevarevidenskab har udviklet sig enormt i de senere år, og i dag Fødevarevidenskab er et meget tværfagligt anvendt videnskab, der bruger resultaterne fra forskellige områder, såsom kemiske teknik, mikrobiologi, biokemi og mange andre. Dette er årsagen til en lang række underdiscipliner, at dette videnskabelige område omfatter. Nogle af de mest spændende og avancerede underdiscipliner for Fødevarevidenskab er levnedsmiddelkemi og-analyse, mad præservering og emballering, fødevareteknologi og mange andre. Alle disse undersøgelser forsøge at højne kvaliteten af ​​fødevarer. Samtidig giver de oplysninger til sikkerhed og måder at producere fødevarer, der opfylder kravene i overbefolkede og overstimuleret moderne verden. Mad videnskab handler ikke om mad alene, det handler også om nogle hårde videnskabelige forskning, virkelige udfordring og optrevling gåder.

Start på udkig efter din fremtidige master i Fødevarevidenskab med det samme! Tøv ikke med at finde ud af mere om de særlige kandidatuddannelser i Fødevarevidenskab ved at klikke på linkene nedenfor.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ISARA Lyon
Lyon, Frankrig

Er du interesseret i bæredygtig fødevareproduktion “fra gård til gaffel” og hvordan man kan styre fødevareforarbejdning og andre fødevareproduktionsrelaterede aktiviteter på e ... +

Er du interesseret i bæredygtig fødevareproduktion “fra gård til gaffel” og hvordan man kan styre fødevareforarbejdning og andre fødevareproduktionsrelaterede aktiviteter på en bæredygtig måde? Vil du studere i en international kontekst? Derefter er det europæiske MSc-program Sustainable Food Systems det rigtige valg for dig! -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrig

Dette program er undervist i fransk.

Dette program er undervist i fransk. -
MSc
Fuldtid
Fransk
Sep 2020
på universitet
Universidad de Murcia
Murcia, Spanien

Master i ernæring, teknologi og fødevaresikkerhed har til formål at give avanceret og tværfaglig videnskabelig uddannelse inden for human ernæring, fødevareteknologi og fødeva ... +

Master i ernæring, teknologi og fødevaresikkerhed har til formål at give avanceret og tværfaglig videnskabelig uddannelse inden for human ernæring, fødevareteknologi og fødevaresikkerhed for at uddanne fagfolk, der kan tage skridt til at forbedre fagernes kvalitet. rå og færdige fødevarer, der altid søger udvikling af et produktions- og distributionssystem til sikker mad, ernæringsmæssigt passende og attraktivt for forbrugeren. -
Master
Fuldtid
Spansk
Sep 2020
på universitet
KU Leuven
Leuven, Belgien

Denne to-årige europæiske master fremmer innovation og teknologi, der hjælper dig med at udmærke dig med fremtidige behov og bæredygtighed inden for vores FOOD4S ("madstyrke") ... +

Denne to-årige europæiske master fremmer innovation og teknologi, der hjælper dig med at udmærke dig med fremtidige behov og bæredygtighed inden for vores FOOD4S ("madstyrke") paradigme: Sustainable Food Systems Science and Engineering. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
EIT Food
Warszawa, Polen +5 Mere

Flagskibet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unikke tilbud om at udvikle top talent for fødevaresektoren. Programmet er baseret på en kombination af grundlæggende f ... +

Flagskibet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unikke tilbud om at udvikle top talent for fødevaresektoren. Programmet er baseret på en kombination af grundlæggende færdigheder til at blive effektive innovatorer og iværksættere i fødevaresektoren sammen med vigtige tekniske færdigheder, der er skræddersyet til den enkelte karriere Pathway for hver elev. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet
IMF Business School
Madrid, Spanien

Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og -kvalitet giver mulighed for at tilpasse sig videnskabelig viden inden for mad, til dens stadigt skiftende lovbestemmelser og til at ... +

Kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og -kvalitet giver mulighed for at tilpasse sig videnskabelig viden inden for mad, til dens stadigt skiftende lovbestemmelser og til at opdatere kvalitetsstandarderne for fødevaresikkerhed. At studere kandidatuddannelsen i fødevaresikkerhed og kvaliteten af IMF giver os også mulighed for at få et bredt fokus på de forskellige fødevareindustrier, der findes på markedet, og kendskabet til de processer, der anvendes i dem. -
Masters
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Spansk
Online
Ural Federal University
Jekaterinburg, Rusland

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden fo ... +

Kandidatuddannelsen i fødevarebioteknologi har til formål at forberede multikompetente eksperter inden for produktionskvalitetskontrol, produktudvikling og innovation inden for fødevare- og drikkeindustrier. Omfattende programplan dækker forskellige aspekter af studier af mikroorganismer, cellekulturer af dyr og planter, biologisk aktive stoffer, processer med homeostase og human ernæring, hovedpersoner inden for genetisk og metabolisk teknik og teknikker til bestemmelse af virkningerne af genetisk modificerede produkter på biogenstande . -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
30 Sep 2020
på universitet
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

Institut for Fødevarevidenskab foreslår kandidatuddannelse i fødevarevidenskab, der giver de studerende mulighed for at få avanceret viden relateret til fødevarekvalitet og si ... +

Institut for Fødevarevidenskab foreslår kandidatuddannelse i fødevarevidenskab, der giver de studerende mulighed for at få avanceret viden relateret til fødevarekvalitet og sikkerhed, fødevarekemi og -analyse, fødevareforarbejdning og -teknik samt innovative og funktionelle fødevarer. Masterprogram i fødevidenskab er designet til at styrke og styrke den studerendes viden om videnskabelige principper og processer, der bruges til at fremstille sikre og fødevarer af høj kvalitet. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Jan 2021
31 Okt 2020
på universitet
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Milano, Italien

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund ... +

Kandidatuddannelsen i miljø- og fødevareøkonomi (EFE) er et internationalt orienteret højkvalitetsprogram designet til at give eleverne både en fremragende akademisk baggrund og en praktisk indstilling. Graden garanterer et lovende perspektiv for en fremtidig professionel karriere i dagens udfordrende områder inden for bæredygtighedsøkonomi og forvaltning af fødevaresystemet. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er designet til at give de studerende en forståelse af de juridiske og regulerende kompleksiteter af fødevareproduktion, mærkning og distribution. Programmet vil give de studerende den viden, der kræves for virksomheder og organisationer, der vokser, behandler, distribuerer eller sælger fødevarer og drikkevarer, samtidig med at de overholder føderale og statslige lovbestemmelser for produktion, distribution og kommercialisering af fødevarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Online
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Frankrig

ISA Lille tilbyder et kandidatuddannelsesprogram, der specialiserer sig i fødevarevidenskab, undervist på engelsk eller fransk, dækker emner inden for bæredygtig forvaltning a ... +

ISA Lille tilbyder et kandidatuddannelsesprogram, der specialiserer sig i fødevarevidenskab, undervist på engelsk eller fransk, dækker emner inden for bæredygtig forvaltning af fødevareproduktion, kvalitet, sikkerhed og industri. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter ... +

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design. -
MSc
Fuldtid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Programmet har til formål at uddanne fagligt uddannede specialister og nye forskere med kreativ tænkning og kompetence til at træffe beslutninger for at fremme fremtidige udvi ... +

Programmet har til formål at uddanne fagligt uddannede specialister og nye forskere med kreativ tænkning og kompetence til at træffe beslutninger for at fremme fremtidige udvikling af fødevarevidenskab og fødevareproduktionen i Europa, konkurrenceevne på udenlandske markeder. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2021
20 Jan 2021
på universitet
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York, USA

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. Du ud ... +

Tværfaglig karakter og beliggende i spidsen for fødevarestipendium, understreger denne kandidatgrad i kunstnerisk det internationale, nationale og lokale fødevaresystem. Du udvikler en forståelse af de etiske, økonomiske og miljømæssige faktorer ved fødevareproduktion, distribution og forbrug, og forbered dig på en karriere inden for politik, fortalervirksomhed, medier, ernæring, uddannelse eller iværksætteri. Dette program understreger også de sociale, kulturelle, økonomiske og psykologiske faktorer, der har påvirket fødevareproduktion og -forbrug. -
MA
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her