18 Deltid Kandidat Programmer i Fødevarevidenskab i Europa for 2024

Deltid Kandidat Programmer i Fødevarevidenskab i Europa for 2024Filter
    • Brighton, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Mad er et tværgående udviklingsspørgsmål, der vedrører sult, fødevareusikkerhed, fejlernæring, miljømæssig bæredygtighed, magtpolitik, social retfærdighed og kulturel identitet. Det handler om det globale og det lokale, og de hårde afvejninger, som globaliseringstiden har medført. Denne MA trækker på en bred ekspertise fra fakultetet på både IDS og School of Global Studies i Sussex (hvor du vil være baseret).

    • Cranfield, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Fødevaresikkerhed er en af vores største bekymringer. Produktionen af passende og næringsrig mad til alle, der bruger de tilgængelige ressourcer på en fornuftig og bæredygtig måde, er en nøgleprioritet over hele verden, især i betragtning af de forventede virkninger af klimaændringer på fødevareproduktionen.

    • Chatham, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    For fagfolk, der er involveret i sikker levering af fødevarer til forbrugere, giver denne deltids MSc Food Safety and Quality Management e-learning viden og færdigheder til at fremme din karriere.

    • Dublin, Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Efterhånden som den globale befolkning stiger, hvilket skaber en efterspørgsel efter endnu mere mad, har det aldrig været så vigtigt at producere sikker mad. Mange af os er i den heldige position, at vi kan sige, at vi får noget at spise hver dag, og ideelt set bør den mad, vi spiser, ikke gøre os syge eller få os til at føle os utilpas. Kort sagt: 'Hvis det ikke er sikkert, er det ikke mad!'.

    • Lincoln, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidatuddannelsen i international fødevaresikkerhed, bæredygtighed og innovation tager en holistisk, jord-til-bord-tilgang, der anerkender, at optimeret sektorydelse og kontrol ofte kræver sammenkobling af nøglepraksis og initiativer på tværs af forsyningskæden. MSc-programmet leveres på deltid gennem online fjernundervisning og er skræddersyet til behovene hos enkeltpersoner, der skrider frem i deres karriere inden for teknisk ledelse, og også dem, der søger at fremme karrierer inden for kvalitet, hygiejne og produkt-/procesudviklingsroller.

    • Parma, Italien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Blandet, På campus

    Italiensk

    Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Online

    Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette program er specielt designet til at give en ægte holistisk tilgang til fødevaresikkerhed i fødevarekæden.

    • Mont-Saint-Aignan, Frankrig

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Master of Science i landbrugs- og fødevareadministration er ved grænsefladen mellem banebrydende teknologi og landbrugs- og fødevareindustrien.

    • Chatham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    På MSc Applied Food Safety and Quality Management lærer du om kravene til at levere sikker og sund mad til forbrugerne med vores specialistkursus i anvendt fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring. Vi følger jord-til-bord-tilgangen for at løse en lang række spørgsmål om fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring.

    • Chatham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Denne MSc Food Innovation er rettet mod kandidater og fagfolk, der ønsker at opbygge karrierer i fødevareindustrien (og især inden for produktudvikling). Kurset opbygger din viden og forståelse af, hvordan ingredienser udvikles og lanceres, fra idé til færdiggørelse.

    • Parma, Italien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara.

    • Dundee, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    • Wädenswil, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design.

    • Leuven, Belgien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi.