18 Deltid Kandidat Programmer i Fødevarevidenskab i Europa for 2024
- Brighton, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Mad er et tværgående udviklingsspørgsmål, der vedrører sult, fødevareusikkerhed, fejlernæring, miljømæssig bæredygtighed, magtpolitik, social retfærdighed og kulturel identitet. Det handler om det globale og det lokale, og de hårde afvejninger, som globaliseringstiden har medført. Denne MA trækker på en bred ekspertise fra fakultetet på både IDS og School of Global Studies i Sussex (hvor du vil være baseret).
- Cranfield, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Fødevaresikkerhed er en af vores største bekymringer. Produktionen af passende og næringsrig mad til alle, der bruger de tilgængelige ressourcer på en fornuftig og bæredygtig måde, er en nøgleprioritet over hele verden, især i betragtning af de forventede virkninger af klimaændringer på fødevareproduktionen.
MSc Food Safety and Quality Management e-learning
Natural Resources Institute - University of Greenwich
Udvalgte
- Chatham, Det Forenede Kongerige
Deltid
3 år
Fjernundervisning
Engelsk
For fagfolk, der er involveret i sikker levering af fødevarer til forbrugere, giver denne deltids MSc Food Safety and Quality Management e-learning viden og færdigheder til at fremme din karriere.
- Dublin, Irland
Deltid
2 år
Fjernundervisning
Engelsk
Efterhånden som den globale befolkning stiger, hvilket skaber en efterspørgsel efter endnu mere mad, har det aldrig været så vigtigt at producere sikker mad. Mange af os er i den heldige position, at vi kan sige, at vi får noget at spise hver dag, og ideelt set bør den mad, vi spiser, ikke gøre os syge eller få os til at føle os utilpas. Kort sagt: 'Hvis det ikke er sikkert, er det ikke mad!'.
- Lincoln, Det Forenede Kongerige
Deltid
2 år
På campus
Engelsk
Kandidatuddannelsen i international fødevaresikkerhed, bæredygtighed og innovation tager en holistisk, jord-til-bord-tilgang, der anerkender, at optimeret sektorydelse og kontrol ofte kræver sammenkobling af nøglepraksis og initiativer på tværs af forsyningskæden. MSc-programmet leveres på deltid gennem online fjernundervisning og er skræddersyet til behovene hos enkeltpersoner, der skrider frem i deres karriere inden for teknisk ledelse, og også dem, der søger at fremme karrierer inden for kvalitet, hygiejne og produkt-/procesudviklingsroller.
- Parma, Italien
Fuldtid, Deltid
2 år
Blandet, På campus
Italiensk
Kandidatuddannelsen i fødevaresystemer for kvalitet og gastronomi (fødevarekvalitet) er en del af en proces med forbedring af den italienske landbrugsfødevareindustri, der anerkender Parma som en af de vigtigste industrielle klynger i Italien, kendt som "Italian Food Valley ”.
- Manchester, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
På campus
Engelsk
Fødevaresikkerhed MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (online læring)
The University of Edinburgh CMVM
Udvalgte
- Online
Deltid
1 År
Fjernundervisning
Engelsk
Dette program er specielt designet til at give en ægte holistisk tilgang til fødevaresikkerhed i fødevarekæden.
- Mont-Saint-Aignan, Frankrig
Fuldtid, Deltid
12 Måneder
På campus
Engelsk
Master of Science i landbrugs- og fødevareadministration er ved grænsefladen mellem banebrydende teknologi og landbrugs- og fødevareindustrien.
MSc Anvendt Fødevaresikkerhed og Kvalitetsstyring
Natural Resources Institute - University of Greenwich
Udvalgte
- Chatham, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
På MSc Applied Food Safety and Quality Management lærer du om kravene til at levere sikker og sund mad til forbrugerne med vores specialistkursus i anvendt fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring. Vi følger jord-til-bord-tilgangen for at løse en lang række spørgsmål om fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring.
- Chatham, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Denne MSc Food Innovation er rettet mod kandidater og fagfolk, der ønsker at opbygge karrierer i fødevareindustrien (og især inden for produktudvikling). Kurset opbygger din viden og forståelse af, hvordan ingredienser udvikles og lanceres, fra idé til færdiggørelse.
- Parma, Italien
Fuldtid, Deltid
2 år
Blandet, På campus
Engelsk
Kandidatgraden i fødevaresikkerhed og madrisikostyring er et andet cyklus (MSc) gradskursus, fuldt undervist på engelsk, der tilbydes i fællesskab af University of Parma i samarbejde med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara.
- Dundee, Det Forenede Kongerige
Fuldtid, Deltid
1 År
På campus
Engelsk
Master of Science (MSc) i biovidenskab - fødevarer og drikkevarer innovation
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Udvalgte
- Wädenswil, Schweiz
Fuldtid, Deltid
3 semestre
På campus
Engelsk
I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design.
- Leuven, Belgien
Fuldtid, Deltid
2 år
På campus
Engelsk
Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi.